Termes i condicions

María Victoria Pujades Sarrión posa a la teua disposició una botiga on-line, Edicions del Sud, que et permetrà comprar alguns dels articles disponibles a les nostres botigues. A més, podràs gaudir de promocions, regals i ofertes especials, pensades exclusivament per a tu.
Et convidem a revisar les condicions generals que regulen la compra de productes de María Victoria Pujades Sarrión. L’ús d’aquesta pàgina web constitueix el teu acord a aquestes condicions generals. No obstant això, si tens algun dubte sobre elles et preguem contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@edicionsdelsud.com

Garanties de compra

Els articles oferits per María Victoria Pujades Sarrión són una selecció de productes de diferents marques i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda en qualsevol establiment o local.
Cada producte va acompanyat de les dades següents:

- Nom de l’article

- Imatge/s de l’article

- Descripció de l’article i tendència o estil al qual pertany

- Color o variant

- Preu

*María Victoria Pujades Sarrión ha fet un esforç per mostrar els colors dels productes de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això, el color dels productes que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent del monitor del teu ordinador, per la qual cosa no podem garantir que els colors que apareguen s’ajusten fidelment a la realitat.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a la fi d’existències.

Procediment de compra

a) Els articles que es vulguen adquirir hauran de ser seleccionats i afegits a la cistella de la compra fent clic sobre la icona corresponent.
b) Es podrà continuar amb la compra o consultar-la mitjançant l’opció "detall" de comanda. Aquesta opció mostra la referència de l’article seleccionat, el seu nom, el color elegit i el preu corresponent amb impostos i despeses d’enviament, si escau.
c) Una vegada confirmada la compra mitjançant l’opció "tramitar comanda" o "finalitzar" es podrà seleccionar la forma de pagament mitjançant transferència, PayPal o les targes de crèdit o dèbit indicades. No s’admetran altres formes de pagament.
d) El full de comanda sol·licitarà les dades personals, que s’incorporaran a la nostra base de dades a fi de poder processar la comanda i de facilitar la realització de la teua compra a Edicions del Sud. Recorda que les dades personals han d’indicar-se amb tota exactitud per a evitar confusions o incidències en l’enviament de l’article o els articles adquirits.
e) Una vegada emplenat el full de comanda i, abans que finalitze el procés de compra, es visualitzaran:

- Les dades de facturació

- Les dades de l’enviament

- Un resum identificant l’article adquirit, el seu preu total amb impostos i despeses d’enviament, si escau.

Haurà de ser confirmat fent clic en "confirmar comanda".
f) Per als pagaments amb tarja de crèdit o dèbit, el càrrec es farà on-line, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent, una vegada s’haja comprovat que les dades comunicades són correctes. Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, María Victoria Pujades Sarrión utilitza sistemes de pagament segur d’entitats financeras de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent.

Els pagaments amb transferència a través de PayPal solen tardar entre 14-16 dies a processar-se. Por aquest motiu, María Victoria Pujades Sarrión es reserva el dret a esperar la recepció de l’ingrés abans d’enviar la comanda.

Per al pagament amb targes de crèdit, María Victoria Pujades Sarrión només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure, que es distingeix pels distintius Verified by Visa i MasterCard SecureCode. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa que té, com a principi bàsic, garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En fer el pagament a través de la passarel·la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la tarja de crèdit estiga activada per a Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el seu banc emissor, el qual sol·licitarà que autoritze l’operació mitjançant un codi personal d’autenticació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la tarja de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

Com a mesura complementària al sistema de "pagament segur" i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d’Internet, María Victoria Pujades Sarrión es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que estime oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida siga entregada de conformitat amb les dades que figuren en la comanda.

Confirmada la transacció, María Victoria Pujades Sarrión remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda, les dades personals que hagen estat comunicades i el número de comanda que garanteix que la compra ha estat realitzada correctament. La no recepció d’aquest missatge pot deure’s a algun problema transitori de comunicacions en la xarxa o a algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònico comunicada. En els dos casos, es aconsellable que es contacte amb info@edicionsdelsud.com

g) Si, en el moment de l’emissió de la comanda, el nostre magatzem detecta que no hi ha existències d’algun dels productes inclosos en ella, intentarem localitzar-lo. En cas que no siga possible, el client serà informat immediatament. A més a més, l’import de l’article cobrat serà abonat en un termini de treinta dies com a màxim.

Transport

El transport dels articles comprats en Edicions del Sud es farà a través d’una empresa de missatgeria o Correus i serà entregat en un termini d’entre 48-72 hores.

Per a evitar incidències en l’entrega (direccions errònies, impossibilitat de trobar algú en el domicili, etc.), és indispensable complimentar correctament el corresponent formulari i imprescindible omplir la casella relativa al telèfon de contacte.

Garanties de seguretat i confidencialitat de dades

Tota la informació facilitada pels clients de María Victoria Pujades Sarrión serà utilitzada únicament per a processar les comandes de compra, per a facilitar la navegació i compra dels articles de María Victoria Pujades Sarrión, així com per a informar a través d’e-mail i/o correu de nous productes, ofertes especials i novetats relacionades amb aquesta pàgina web i/o María Victoria Pujades Sarrión en general.
Per a comprar en Edicions del Sud tot usuari haurà d’omplir un formulari amb les seues dades personals i de pagament. Les dades facilitades es guardaran en la base de dades de María Victoria Pujades Sarrión per a processar la comanda i per a fer amb major agilitat la seua compra.
Aquest procés implica l’enviament de dades, el qual es fa de forma segura mitjançant l’ús d’un sistema avançat de seguretat SSL (Secure Socket Layers). La majoria dels navegadors existents accepten l’SSL, però davant qualsevol dubte cal dirigir-se al vostre proveïdor d’accés a Internet.
En fer una transacció que implique intercanvi d’informació confidencial, s’accedeix automàticament a la zona segura del servidor. El navegador indica aquesta circumstància mitjançant la visualització d’una URL del tipus https: on s’hi visualitza una icona en forma de cadenat tancat.
María Victoria Pujades Sarrión garanteix que les dades facilitades pels clients no seran compartides amb terceres persones o empresas que no siguen María Victoria Pujades Sarrión. Les dades personals rebudes seran tractades d’acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i l’altra normativa concordant vigent a Espanya. Els usuaris d’aquesta pàgina web podran accedir, rectificar i cancel·lar, en tot moment, les dades incloses en el formulari de registre, por escrit, mitjançant e-mail a info@edicionsdelsud.com

Horaris

En Edicions del Sud es poden fer compres durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana i tot l’any.

Ubicació del servidor-Llei i jurisdicció competent

El servidor d’aquesta pàgina web es troba als serveis centrals d’EVIDALIA WEB SL. Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola. Per tant, les operacions de venda s’entendran realitzades per María Victoria Pujades Sarrión. En cas de litigi entre les parts del present contracte, la jurisdicció competent serà la que corresponga en cada cas. Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment, pots enviar-nos els teus comentaris per e-mail a info@edicionsdelsud.com o per correu a:

María Victoria Pujades Sarrión

c/ Ramón y Cajal, 12-BB, 46712 Piles (País Valencià)

Horari de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30.

Recomanacions i precaucions

Aquestes són algunes de les precaucions que aconsellem que han de prendre els nostres clients:

- No facilitar a ningú el nom d’usuari ni la contrasenya.

- No apuntar-los en llocs de fàcil accés: ordinador, agenda…

- Utilitzar sempre el nostre sistema de seguretat SSL.

- Desconnectar sempre la sessió del navegador després d’haver accedit a una zona de seguretat o d’haver introduït al sistema l’usuari o la contrasenya.