TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

Qualsevol dada personal o empresarial (nom, cognoms, CIF, etc.) és tractada de forma informatitzada. Vosté autoritza expressament que aquestes dades siguen emmagatzemades en una base de dades de clients per al seu ús intern. De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, i a la normativa de desenvolupament, vosté pot accedir, modificar o sol·licitar, en qualsevol moment, que cancel·lem la seua informació personal de la nostra base de dades a través de la nostra pàgina web o enviant un correu electrònic a info@edicionsdelsud.com, adjuntant fotocòpia de DNI. El seu tractament i gestió compleix el que estipula el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguen dades de caràcter personal. María Victoria Pujades Sarrión, sota cap concepte, ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà cap informació de les seues dades.

SEGURETAT

María Victoria Pujades Sarrión pren totes les mesures necessàries per a protegir la confidencialitat de la seua informació personal. Únicament, empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

MODIFICACIONS

María Victoria Pujades Sarrión es reserva el dret de modificar la seua política a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o d’acord amb el seu criteri o pràctica empresarial.

GALETES

Utilitzem galetes (‘cookies’ en anglés) per a facilitar l’ús de la nostra pàgina web. Les galetes són petits fitxers d’informació que ens permeten comparar i entendre com naveguen els nostres usuaris a través de la nostra pàgina web i, d’aquesta manera, poder millorar conseqüentment el procés de navegació. La nostra pàgina web utilitza galetes amb diversos fins, entre els quals s’inclouen recordar les seues preferències de SafeSearch, comptar el nombre de visites que rebem per a accedir a una pàgina, augmentar la rellevància dels productes presentats, ajudar-lo a registrar-se o utilitzar els nostres serveis i protegir les seues dades. Les galetes que utilitzem no emmagatzemen cap dada personal, ni cap tipus d’informació que puga identificar-lo. En cas de no voler rebre galetes, ha de configurar el seu navegador d’Internet perquè les esborre del disc dur del seu ordinador, les bloquege o l’avise en cas de la seua instal·lació. Per a continuar sense canvis en la configuració de les galetes, simplement continue en la pàgina web. Podeu obtenir més informació sobre les galetes i el seu ús en www.aboutcookies.org